Créer une activité
Jouer Compléter
Les corbes ____________________ , com el seu nom indica , són aquelles corbes que poden ser generades per mitja de ____________________ d'un ____________________ .
Va ser Apol·loni de Pergue qui va donar els noms d'el·lipse , ____________________ i ____________________ a les figures que coneixem avui .
L'el·lipse és una figura geomètrica ____________________ i ____________________ , amb dos eixos perpendiculars desiguals , que resulta de tallar la superfície d'un con per un plànol no perpendicular al seu eix , i que té la forma d'un cercle aplatat .

La paràbola és una corba ____________________ formada per dues línies simètriques respecte d'un eix . Tots els seus punts estan a la mateixa distància del ____________________ ( un punt ) i de la ____________________ ( recta perpendicular a l'eix ) .

L'hipèrbola és una corba simètrica respecte de dos eixos ____________________ entre si . Està composta per dues ____________________ ____________________ , dirigides en sentits oposats , que s'aproximen indefinidament a dues asímptotes , de manera que la ____________________ de les seves distàncies a dos punts fixos és sempre ____________________ .