Créer une activité
Jouer Compléter
____________________ seks hebben bevat twee doeleindes . De eerste is om geen ____________________ te krijgen en de andere is om niet ____________________ te raken . SOA staat voor ____________________ ____________________ ____________________ en kun je dus krijgen als je seks hebt met iemand die een SOA heeft . Met een aantal ____________________ kun je het krigjen van een SOA voorkomen . De meest bekende is de ____________________ . Dit is een van rubber / latex gemaakte " ballon " die je om een penis heen schuift . Aan de buitenkant zit vaak ____________________ en aan de binnenkant zit vaan ____________________ ____________________ pasta .

Voorbehoedsmiddelen zijn vooral bedoeld om niet ____________________ te worden . Zo heb je de ____________________ . Hierin zitten ____________________ en de vrouw slikt deze elke dag , om zo niet zwanger te worden . Hierdoor vindt er geen ____________________ plaats . Als een vrouw ____________________ slikt de vrouw vaak geen pil , de stopweek wordt dit genoemd .

Een ander voorbehoedsmiddel is een ____________________ . je hebt twee soorten spiraaltjes een ____________________ en een ____________________ . De hormoonspiraal laat om de zoveel tijd hormonen vrij en beschermt een vrouw ____________________ jaar van zwanger worden . Een koperspiraaltje zorgt ervoor dat een vrouw ____________________ jaar neit zwanger kan worden . Een spiraaltje wordt geplaatst in de ____________________ .