Créer une activité
Jouer Compléter
El ser humà per a poder dur a terme una de les funcions ____________________ com és la relació amb la resta , ha de ser capaç de saber emprar tant el llenguatge ____________________ com ____________________ . Per a poder treballar este últim , és important que els alumnes des d'edats primeres adquirisquen una conducta ____________________ , la qual està relacionada amb el llenguatge ____________________ .

Una vegada l'alumnat ha adquirit els coneixements bàsics del seu ____________________ , hem de tindre en compte els dos vessants en les quals es dividix l'expressió ____________________ , una d'elles seria l'ensenyança en el ____________________ , amb passos bàsics , per a posteriorment poder arribar a la ____________________ adquirint així una formació específica en els distints tipus d'esta .

I en l'altre vessant podem trobar la ____________________ i el ____________________ , per mitjà d'ús de ____________________ , moviments corporals i la ____________________ s'interpreten , sentiments , personatges , ____________________ . . . Però hem de tindre en compte que hi ha una gran diferència entre la dramatització i el ____________________ , atés que en la primera és possible l'ús de la veu per a poder ____________________ , mentres en el mim és inexistent l'ús de ____________________ .