Créer une activité
Jouer Compléter
Op de boerderij vind je allerlei dieren waaronder een vrouwlijke ezel , genaamd ____________________ . De mannelijke wederhelft is een ____________________ en het jong een ____________________ .
Daarnaast is er ook een vrouwelijke geit , zijnde ____________________ en een mannelijke geit , zijnde ____________________ . Hun jong noemen wij een ____________________ .
De haas kan je verwarren met een konijn maar heeft langere oren . De vrouwelijke haas is een ____________________ , de mannelijke een ____________________ en het jong een ____________________ .
Wat we er nog vinden is een kip . De meeste mensen denken dat de vrouwelijke vorm ook kip noemt doch dit is niet waar . Dit is een ____________________ . Bijgestaan door een mannetje , zijnde een ____________________ . De kleine gele jongelingen zijn ____________________ .
Je hebt nog een dier dat heel goed op een ezel gelijkt , zijnde paarden . De vrouwelijke zijn ____________________ en mannelijke ____________________ . Hun jong noemen ze ook een ____________________ .
In wei staan ook nog runderen . De vrouwelijke vorm is een ____________________ en de mannelijke een ____________________ . Hun jong is een ____________________ . Schapen staan dan weer geregeld binnen . De vrouwlijke noemen wij een ____________________ en de mannelijke een ____________________ . Hun jong is een ____________________ .
Degene die graag in de modder ligt is het varken . De vrouwelijke noemen wij een ____________________ , de mannelijke een ____________________ en het jong een ____________________ .