Créer une activité
Jouer Compléter
L'aspecte general d'una ciutat medieval era ____________________ . Estava envoltada de ____________________ amb ____________________ d'accés fortament vigilades des d'on es controlava qui entrava i sortia .
Els ____________________ eren estrets , estaven ____________________ i generalment no estaven empedrats , no tenien voreres i poques vegades tenien clavegueram . La gent llençava els excrements al carrer tot cridant " ____________________ ____________________ " . A més , la proliferació de rates i puces va afavorir la difusió de ____________________ , com ara el ____________________ , el tifus i la ____________________ .
Al centre de la ciutat hi havia ____________________ en les quals se celebraven ____________________ ____________________ i algunes cerimònies . En algunes ciutats hi havia ____________________ , també hi havia un ____________________ que acostumava a tenir una torre alta , que era on es reunien els membres de l'ajuntament .
Els ____________________ i els carrers estaven repartits per ____________________ i els ____________________ es reunien en ____________________ . Els ____________________ eren barris apartats on els ____________________ es dedicaven a diferents negocis i també a deixar diners a canvi d'un interès ( ____________________ ) .
A partir del segle ____________________ en algunes ciutats es van començar a construir ____________________ , en les quals encara s'hi estudia .