Créer une activité
Jouer Compléter
Ik ben een student en ik heb thuis een vaste computer of ____________________ computer staan . Later ben ik van plan om steeds mijn computer mee te nemen naar het werk , dus heb ik een ____________________ nodig . Deze heeft een batterij en is makkelijk te vervoeren .

Ik bestuur de computer met een ____________________ . Hiermee kan ik de pointer op het scherm gebruiken en bewegen . Dit toestel heeft 2 knoppen .
Met de ____________________ kan ik zaken openen door dubbel te klikken . Doorgaan gebruik ik mijn wijsvinger om deze te gebruiken .
Met de ____________________ kan ik menu's tevoorschijn laten komen . Deze bestuur ik doorgaans door mijn ringvinger .
Tussen deze twee knoppen bevindt zich het ____________________ . Hiermee kan ik eenvoudig en snel naar beneden en naar boven ____________________ . Indien ik dit niet zou hebben , zou ik telkens de schuifbalk rechts in een venster moeten gebruiken .
Wanneer je een laptop hebt , heb je vaak een ____________________ vooraan zitten . Deze vervangt de muis .

Om teksten te kunnen schrijven , maar ik gebruik van mijn ____________________ . Hier vind je allerlei letters , cijfers en symbolen . In België maken we gebruik van de ____________________ indeling , terwijl ze op de meeste plaatsen in de wereld ____________________ gebruiken .

De ____________________ of het ____________________ zorgt ervoor dat we kunnen zien wat we doen op onze computer . Zonder zouden we moeten raden waar we moeten klikken of wat er gebeurd . Bij een vaste computer moet je deze nog apart kopen . Bij een laptop zit het vast aan de rest van de computer .

Wat je bij een vaste computer nog moet kopen als je via video wilt chatten , is een ____________________ . Dit is een kleine camera waarmee je video's of foto's kunt maken wanneer je voor je computer zit . Bij een laptop zit deze tegenwoordig boven je scherm .

Om geluid te kunnen afspelen op een vaste computer hebt je ____________________ nodig . Bij een laptop zitten deze ingebouwd . Net zoals een ____________________ waarmee je kan praten via chat i . p . v . te typen .