Créer une activité
Jouer Compléter
Klant Solar NV heeft binnenkort een opendeurdag . Daarvoor hadden ze graag een aantal relatiegeschenken besteld . Ze vragen hiervoor de prijs en de leveringsvoorwaarden op bij verschillende leveranciers . Dit doen ze aan de hand van een ____________________
M&C is één van de leveranciers die dit document ontvangt , ze sturen als reactie een ____________________ op naar deze klant .
De klant bekijkt alle reacties en kiest M&C uit als leverancier ze sturen dus een ____________________ naar M&C .
Om aan de klant te laten weten dat we dit document goed ontvangen hebben sturen we hem een ____________________ , we zullen hem ook vragen om deze te bevestigen .
Solar nv stuurt de ____________________ ____________________ dus terug naar M&C .
Aan de hand van dit document past de verkoper van M&C de ____________________ aan en maakt hij de ____________________ op .
Het magazijn zal dit document verwerken en zal een eerste versie van de ____________________ bezorgen aan de afdeling expeditie .
Expeditie vult deze aan en stuurt daarna deze ____________________ ____________________ samen met de goederen op naar de klant .
Ze bezorgen ook een kopie aan de dienst facturatie , aan de hand daarvan maakt deze afdeling de ____________________ op en stuurt deze naar solar nv .
En nu kan M&C enkel nog wachten op een betaling .