Créer une activité
Jouer Compléter
La música a l'antiga ____________________ estava sempre lligada a la ____________________ i a la dansa , i era present en totes les ____________________ i esdeveniments de la ____________________ quotidiana . Els grecs creien que la música era un art ____________________ , associat amb déus com Apol·lo i les muses , i que tenia la capacitat d'influir en el ____________________ i la conducta de les persones . Per això , era una part essencial de ____________________ dels joves .
La transmissió de la música es feia principalment de manera ____________________ , ja que , tot i que van desenvolupar un sistema d'escriptura ____________________ , han arribat molt pocs fragments escrits fins als nostres dies . Per saber quins instruments utilitzaven , ens basem en ____________________ i gravats antics . La música grega era ____________________ , és a dir , amb una sola línia melòdica , i sovint s'utilitzaven instruments per acompanyar el cant i la ____________________ .
Alguns dels ____________________ més comuns eren la lira ( de ____________________ ) , l'aulos ( de ____________________ ) i els cròtals ( de ____________________ ) . A més , el sistema musical grec es basava en els modes , que són l'origen de les ____________________ que fem servir actualment en la música occidental . La música grega no era només una forma ____________________ , sinó una part fonamental de la ____________________ , l'educació i la vida religiosa .