Créer une activité
Jouer Compléter
La pitiriasi és una ____________________ on es produeix una ____________________ excessiva .

Als cosmètics de ____________________ s'utilitzen citostàtics per regular la ____________________ i ____________________ la descamació , ____________________ per desfer les escames i alliberar el fol·licle , ____________________ per elimiar al Pityrosporum Ovale i calmants per aliviar les ____________________ .

- - > Si es tracta de pritiriasi simple ( ____________________ ) també poden contenir ____________________ per combatre la sequetat del cuir cabellur .

- - >Si es tracta de pitiriasi esteatoide ( ____________________ ) s'afegiran antiseborreics per a regular la producció de ____________________ i ____________________ per disminuir les secrecions pel porus .
L'alopècia és una alteració on es produeix una ____________________ de cabell i una disminució de la ____________________ capil·lar .

Els cosmètics de tractament han de contenir ____________________ per augmentar el reg sanguini i ____________________ per dilatar els vasos sanguinis , d'aquesta manera arribarà més sang amb ____________________ i nutrients per a afavorir el ____________________ capil·lar . També poden contenir substàncies nutritives i ____________________ per millorar l'activitat del fol·licle .

En cas de que siga provocada per un excés de ____________________ també es poden afegir antiseborreics .

A més de l'ús de cosmètics de tractament també es pot utilitzar la ____________________ com a complement , ja que la ingesta de ____________________ i olioelements ( ____________________ ) poden millorar el creixement i la ____________________ capil·lar .