Créer une activité
Jouer Compléter
Er gaat bijna geen week voorbij of je hoort berichten in de media waarin jongeren de hoofdrol spelen . Het beeld dat we hebben over ____________________ wordt sterk beïnvloed door de negatieve berichtgeving over deze doelgroep .

Wanneer we spreken over ____________________ , hebben we het eigenlijk over een specifieke vorm van ____________________ ____________________ . Dit is gedrag waarmee afgeweken wordt van een ____________________ en die ____________________ overtreden wordt . Eigen aan ____________________ is dat de ____________________ die overtreden wordt , vastligt in de ____________________ en de overtreding daardoor ____________________ wordt .

Toch zijn niet alle vormen van ____________________ ____________________ even extreem . Zo kunnen we verder een onderscheid maken tussen gedragingen die ____________________ ____________________ ____________________ zijn , maar eerder ____________________ zijn . Voorbeelden hiervan zijn ____________________ of ____________________ . Tot slot zijn er ook de ____________________ . Dit zijn gedragingen waarmee normen overtreden worden die enkel gelden voor ____________________ . ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ ____________________ of ____________________ zijn hier voorbeelden van .

Probleemgedrag bij jongeren kan dus heel ____________________ zijn ! Niet alle vormen van ____________________ gedrag zijn immers voorbeelden van ____________________ .