Créer une activité
Jouer Compléter
Een vrouwelijke geit noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijke ezel noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijke haas noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijke kip noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij doet aan ____________________ en hij doet aan ____________________ en ze hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijke hond noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijke kat noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijke konijn noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijke olifant noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijk paard noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijk rund noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijk schaap noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .
Een vrouwelijk varken noemt men een ____________________ . Het mannelijke is een ____________________ . Zij ____________________ en hebben als kleintje een ____________________ .