Créer une activité
Jouer Compléter
COM ES LA NUTRICIÓ ANIMAL
Els animals ____________________ d'altres essers vius . els animals la ____________________ amb parts del seu cos , els ____________________ i n'extreuen les substancies ____________________ .
COM ES LA RESPIRACIÓ
els animals ____________________ , es a dir , prenen oxigen del medi on viuen i ____________________ dioxid de ____________________

COM ES LA NUTRICIÓ A LES PLANTES ? i LA SEVA RESPIRACIÓ ? ( QUÈ ÉS LA FOTOSÍNTESIS )
a les arrels es ____________________ l'absorció d'aigua amb sals minerals del sol . Per les fulles ____________________ dioxid de carboni . Les plantes fan la fotosintesis en les ____________________ , es a dir , utilitzen ____________________ de la llum del sol per transformar la saba bruta i el dioxid de caroni en una mescla anomenada saba elaborada , que conté els nutrients quenecessita la planta . La fotosíntesis també produeix un residu , ____________________ .
COM ÉS LA REPRODUCCIÓ ANIMAL I EXPLICA - LA
la reproducció animal es ____________________ , hi hintervenen un individu de sexe masculí i altre de sexe femení
QUINES SÓN LES ETAPES DE LA REPRODUCCIÓ ANIMAL ?
la fecundació , unió de l'espermatozoide i l'ovul . El resultat es diu zigos que es desenvolupa i origina un ____________________ .
el desenvolupament de l'embrió i el naixement
COM ES EL DESENVOLUPAMENT DELS ANIMALS OVIPARS ?
el desenvolupament de l'embrio té lloc a l'interior d'un ____________________ . El periode de la cria passa dins l'ou fins a completar el seu desenvolupament , es diu periode d'aincubació . La cria surt de l'ou
COM ÉS EL DESENVOLUPAMENT DELS ANIMALS OVIPARS ?
l'embrio es desenvolupa dins de l'aparell reproductor de la seva mare que li aporta nutrients i oxigen , es diu periode de ____________________ . La cria ____________________ de la mare .