Créer une activité
Jouer Compléter
____________________ és la qualitat que ens permet diferenciar els sons ____________________ i aguts . L'altura depèn del nombre de ____________________ per segon , és a dir , la ____________________ . A més freqüència el so és mes ____________________ . A menys freqüència el so és més ____________________ . En música l'altura dels sons es representa principalment amb les ____________________ . A més de les notes , també s'utilitza el ____________________ , les claus i les ____________________ .

La durada és la qualitat que ens permet diferenciar els sons ____________________ i curts . La durada depèn de la ____________________ de l'ona sonora . Es mesura en ____________________ . En música la durada dels sons es representa principalment amb les ____________________ i els ____________________ . També s'utilitzen el compàs , el ____________________ i els signes de prolongació com la ____________________ , el puntet i el ____________________ . Les figures representen la ____________________ del so . Els silencis no tenen ____________________ , però si durada . Hi ha tants silencis com figures

La ____________________ del so és la qualitat que ens permet diferenciar un so fort d'un so ____________________ . La unitat de mesura de la intensitat és el ____________________ . La contaminació acústica és provocada per un excès de ____________________ i un alt nivell ____________________ . 8 - En una partitura la intensitat es representa amb els matisos ____________________ que s'expressen amb unes paraules italianes com ____________________ ( molt fluix ) , ____________________ ( fluix ) , ____________________ ( mig fort ) , ____________________ ( fort ) i ____________________ ( molt fort )

El ____________________ és la qualitat del so que ens permet distingir la veu o l'instrument que emet el so . La ____________________ de cada persona és diferent , té el seu propi timbre . El timbre és a la música el que el color és a la pintura . Cada ____________________ és un color diferent , és a dir , és un timbre diferent . Una ____________________ és una combinació de ____________________ diferents , és a dir , de timbres diferents .