Créer une activité
Jouer Compléter
Costos ____________________ : romanen constants dins d'un cert rang de producció . Alguns exemples de costos fixos són el ____________________ d'instal·lacions , els salaris del personal administratiu i les despeses ____________________ .

Costos ____________________ : varien directament amb el nivell d'activitat o producció d'una empresa . A mesura que augmenta la producció , els costos variables augmenten proporcionalment , i viceversa . Exemples de costos variables són el cost de ____________________ primera , el cost de mà d'obra directa i els costos ____________________ .
Costos ____________________ : Són aquells costos que poden ser directament atribuïts a un producte , servei o activitat específica . Aquests costos estan directament relacionats amb la producció i poden ser rastrejats de manera precisa . Exemples de costos directes són el cost dels ____________________ ____________________ en la fabricació d'un producte i el salari del personal directament involucrat en la producció .

Costos ____________________ : Són aquells costos que no poden ser directament atribuïts a un producte , servei o activitat específica . Aquests costos són compartits per diversos productes o activitats . Exemples de costos indirectes són el cost del ____________________ d'una fàbrica i les despeses generals ____________________ .