Créer une activité
Jouer Mots Croisés
1 Malaltia que provoca l'acumulació de moc espès i enganxós als pulmons, el tub digestiu i altres àrees del cos. És un dels tipus de malaltia pulmonar crònica més comú en nens i adults joves. És una malaltia potencialment mortal.
2 Malaltia infecciosa viral, lleu del sistema respiratori superior (nas i coll), Els seus símptomes són: secreció nasal, goteig o congestió nasal
3 Malaltia infecciosa comuna i sovint mortal causada per microbacteris, principalment Mycobacterium tuberculosis
4 Afecció que cursa amb irritació, inflamació o infecció de la faringe, i molt particularment del seu teixit limfoide, és produïda per virus o bacteris.
5 Passa quan les vies respiratòries al pulmó s'inflamen i produeixen mucositat als pulmons. Produeix molta tos.
6 Inflamació dels sins nasals, les cavitats buides que tenim dins dels ossos de la galta que es troben situades al voltant i darrere del nas.
7 És una infecció que inflama els sacs aeris d'un o dels dos pulmons. Els sacs aeris es poden omplir de líquid o pus, cosa que provoca tos amb flegma o pus, febre, calfreds i dificultat per respirar.
8 malaltia que ha causat una pandèmia el darrer 2020.
9 Malaltia infecciosa aguda de les vies respiratòries produïda per un virus. El virus passa amb molta facilitat duna persona a una altra a través de les gotetes de saliva que s'expulsen en parlar, tossir o esternudar.
10 Afecció que cursa amb irritació, inflamació o infecció de la faringe, i molt particularment del seu teixit limfoide, és produïda per virus o bacteris.
3
4
7
8
10
2
9
1
5
6