Créer une activité
Jouer Compléter
Les alteracions estructurals es poden tractar :
- eliminant les ____________________ , que poden ser físiques com l'aplicació de les ____________________ , o químiques com la ____________________ .
- utilitzant ____________________ de tractament que contenen : ____________________ ( recobreixen la tija ) , emol·lients ( aporten ____________________ ) i ____________________ .

Les alteracions cromàtiques es tractem amb aplicació de ____________________ .
La pitiriasi simple ( ____________________ ) es pot tractar amb cosmètics de tractament que contenen : ____________________ ( regulen la queratinització ) , ____________________ ( fragmenten les escames ) i ____________________ ( eliminen els fongs ) .

El tractament de la pitiriasi esteatoide ( ____________________ ) conté els mateixos principis actius , però a més per tractar la grassa conté ____________________ ( tanquen el porus ) i ____________________ ( regulen la secreció de sèu ) .
Els cosmètics de tractament per a la seborrea contenen antiseborreics ( regulen el ____________________ ) , queratolítics ( per ____________________ el fol·licle ) , antisèptics ( eliminen ____________________ que generen picor ) i sebòcits ( ____________________ l'activitat de les cèl·lules del sèu ) .

Els cosmètics per l'alopècia també contenen antiseborreics , i a més ____________________ ( dilaten els vasos sanguinis ) , tònics ( ____________________ ) , ____________________ ( augmenten el reg sanguini ) i substàncies per augmentar el ____________________ de la tija .
A més s'inclouen minerals i oligoelements en productes de ____________________ .