Créer une activité
Jouer Compléter
La ____________________ prehistòrica és aquella que es creava i tocava en la ____________________ , és a dir , en cultures anteriors a la invenció de ____________________ .
Els orígens exactes de la música són ____________________ . El que sí que sabem és que la ____________________ és una manifestació i un mètode d'expressió propi de l'ésser ____________________ .
Les evidències de la música de la prehistòria les trobem a les restes ____________________ ( excavacions , pintures ____________________ , tombes . . . ) , i també estudiant les ____________________ i balls dels pobles ____________________ que avui dia encara viuen d'una forma molt semblant als nostres avantpassats .
Els habitants de la ____________________ probablement van començar fent música amb la ____________________ , i fent ____________________ amb el seu cos o utilitzant elements del seu ____________________ .
Progressivament , van anar descobrint les possibilitats ____________________ dels diferents ____________________ i van començar a elaborar ____________________ musicals fent servir pedres , fustes , pells i ____________________ d'animals .
A l'edat dels ____________________ , amb els nous materials com el coure , el ____________________ i el ferro van sorgir ____________________ possibilitats per crear ____________________ .
En aquella època , la ____________________ s'usava tant per acompanyar esdeveniments de la ____________________ quotidiana com amb finalitats ____________________ o religioses .