Créer une activité
Jouer Compléter
Al - Andalus se sostenia sobre una societat ____________________ i tenia grans ____________________ al seu territori .
____________________ era la ciutat més important d ? Al - Andalus amb més de 300 . 000 habitants . Altres ciutats importants eren Sevilla , Toledo , Granada , Badajoz , Saragossa i València .
Normalment , les ciutats d ? Al - Andalus tenien carrers que no seguien un traçat ordenat i constituïen un veritable ____________________ dins d ? un recinte amb diverses ____________________ d ? accés que es tancaven cada ____________________ .
Les ciutats constituïen importants centres ____________________ , ____________________ i ____________________ .
Les ciutats concentraven els treballs ____________________ i ____________________ . Els artesans s ? agrupaven per barris ____________________ .
Els ____________________ eren la base de l ? important comerç .
El comerç a llarga distància també era molt important : d ? Europa arribaven ____________________ i ____________________ ; d ? Àfrica , ____________________ , ____________________ i ____________________ , i d ? Àsia , objectes de ____________________ i ____________________ . Per la seva part , Al - Andalus també exportava productes agrícoles i d ? artesania .
Per totes les terres islàmiques hi circulava una ____________________ única : el ____________________ d ? or i el ____________________ de plata .