Créer une activité
Jouer Compléter
Groeimee is een website voor iedereen die bezig is met het ____________________ van kinderen en adolescenten . Je vindt hier kwalitatieve en ____________________ informatie over opvoeden , een weerspiegeling van de meest ____________________ thema's over opvoeden en een overzicht van opvoedingsondersteuning in je regio .

Waarom een website over opvoeden ?

Opvoeden geeft veel voldoening en soms ook wel ____________________ . Dat willen we weerspiegelen op deze website . ____________________ . be is er voor ____________________ die nood heeft aan wat extra informatie of gewoon geïnteresseerd is : ouders , ____________________ , onthaalouders , animatoren , . . . We vinden het daarbij belangrijk om opvoeden van een ____________________ kant te benaderen . Gezinnen hebben immers zelf heel wat krachten .

Welke organisatie is ____________________ voor Groeimee . be ?

Groeimee . be is de website over opvoeden en opvoedingsondersteuning van ____________________ , het expertisecentrum opvoedingsondersteuning van de Vlaamse ____________________ . EXPOO bouwt Groeimee . be uit in samenwerking met verschillende partners .

Voor het schrijven van de teksten werken we samen met andere expertisecentra , organisaties en experten in opvoedthema's . Voor het beantwoorden van ____________________ is er een ____________________ met de Opvoedingslijn .

De redactie van Groeimee volgt op of er voldoende ____________________ op Groeimee . be te vinden is rond actuele ____________________ , waakt erover dat informatie up to date is en heeft aandacht voor de ____________________ van de teksten .