Créer une activité
Jouer Compléter
____________________ bestrijden kan door het bieden van ____________________ . Iedereen doet er iets aan om armoede te ____________________ . De mensen in de arme landen zelf bedenken van alles om te ____________________ . Er worden kinderen aan het werk gezet , mensen nemen meerdere ____________________ tegelijkertijd , ze ____________________ naar de stad of een ander land in de hoop op een betere ____________________ . Er worden kleine ____________________ afgesloten om zelf een ____________________ te starten , dit noem je een ____________________ .
Rijke landen bieden verschillende soorten ____________________ : algemene hulp zoals een gift of een lening tegen een lage rente . ____________________ gericht op een bepaald probleem zoals een ____________________ aansluiten voor schoon drinkwater . ____________________ als er een ____________________ , oorlog of hongersnood is geven landen ook geld .
____________________ werkt beter . Arme en rijke landen maken samen afspraken om het leven in arme landen te verbeteren . ____________________ handel is hier een belangrijk onderdeel va n