Créer une activité
Jouer Mots Croisés
1 Es troba de manera natural en el cos humà i és un component estructural de la pell. És conegut per la seva capacitat per a retenir la humitat, per la qual cosa és el component idoni per a les pells deshidratades. sense oblidar la seva capacitat d'atorgar un volum instantani a la dermis i suavitzar les arrugues.
2 BHA, S'utilitza principalment per a combatre l'acne, gràcies a les seves propietats antiinflamatòries, antimicrobianes i exfoliants.
3 AHA, prové de la canya de sucre. Exfoliant químic de primer nivell, actua contra les taques fosques, les cicatrius de l'acne i les línies d'expressió.
4 No és AHA ni BHA. Despigmentant, antiinflamatori, exfoliant suau i antibacterià. Es pot usar per l'acnè, rosàcea, taques i melasma.
5 Potent antioxidant que es troba en les parets cel·lulars de plantes com l'arròs i la civada. Ajuda a retardar el procés d'envelliment cutani. A més, en utilitzar-ho juntament amb la vitamina C i E potencia els seus beneficis.
6 És una forma de vitamina B3. Protegeix la pell del mal ambiental, particularment del sol, i millora els nivells d'hidratació. De la mateixa manera, redueix els signes d'envelliment, disminueix la grandària del porus i els punts negres i millora, de manera significativa, el to desigual de la pell
7 AHA. Grans beneficis per a la pell seca en evitar la pèrdua d'hidratació, acció exfoliante, encara que més suau que altres àcids, per la qual cosa millora la textura de la dermis, atenua les marques d'acne i suavitza les arrugues.
8 Inhibeix la producció melanina, també és antioxidant i antibacterià, ideal pel acnè
9 Són totes les formes de vitamina A. Augmenta la producció de col·lagen i elastina, ajuda a tractar l'acne i millora el to desigual del rostre
10 És un antioxidants que ajuda a reduir l'aparença de les línies d'expressió i les arrugues. A més, prevé les taques solars i de l'edat. Estimula la circulació sanguínia i, per tant, la producció de col·lagen. això assegura una acció refermant.
11 És un dels antioxidants més poderosos per a la pell. Protegeix la dermis, il·luminador i minimitza la formació de línies d'expressió. També ajuda a millorar la desigualtat en el to.
12 Lipids que ajuden a mantenir en bon estat la barrera cutania i un grau d'hidratació òptim,
13 Humectant que imita els olis naturals de la pell, la qual cosa ho converteix en un excel·lent emoliente que augmenta la hidratació. Antioxidant i augmenta la producció de col·lagen, fent possible aconseguir un rostre més ferm.
14 Necessaris per mantenir el col·lagen i l'elastina en bon estat
15 Humectant. DEpèn de la concentració actuarà com hidratant (<10%), com humectant (10%20%)
16 Efecte "Botox-like", actuant sobre els neurotransmisors del muscle, a més es hidratant, antiinflamatori i antioxidant
6
3
8
9
7
13
16
2
1
4
11
10
12
5
15
14