Créer une activité
Jouer Compléter
Els meus pares són ____________________ Ferrer i ____________________ Sensat . Vaig ____________________ a Barcelona el 18 de maig de 1904 .

He passat la vida a l'Escola i els problemes d'educació han estat sempre el primer interès en la meva vida familiar . Soc la tercera generació de la família que es dedica a l'ensenyament .

L'Escola Municipal del Bosc de ____________________ fou la primera escola a l'aire lliure del país , era una meravella ; escola activa en plena Natura , la qual em marcà per sempre , en la meva vocació de ____________________ i de ____________________ .
La meva ____________________ de mestra l ? he tingut sempre ; a l ? escola del ____________________ , a les hores d ? esbarjo , en un racó del jardí muntava escola per les meves companyes i fèiem molts treballs de creació que encara guardo .

Ingresso a la ____________________ i faig la llicenciatura en la secció de Ciències Naturals . En acabar , l ? any ____________________ , a proposta del degà , entro de professora a la càtedra de " Zoografia d'Articulats " i també a l'Institut Balmes , on m'encarrego de les pràctiques de Ciències del darrer curs .

Estic ____________________ , però , de com he viscut . I afirmo que ____________________ és més obra ____________________ que de ____________________ , i que no hi ha res tan difícil i interessant com descobrir i formar la persona humana .