Créer une activité
Jouer Compléter
Sant Joan Despí és un municipi de la comarca del ____________________ ____________________ , a la província de ____________________ . Pel municipi passa el riu ____________________ , uns quilòmetres abans d'arribar al seu ____________________ . Es tracta d'una població situada entre Sant Feliu de Llobregat , ____________________ de la comarca , i ____________________ , la ciutat més poblada de la comarca .
La localitat està situada a ____________________ quilòmetres del centre de Barcelona . La seva població supera els ____________________ . 000 habitants . Al voltant de Sant Joan Despí hi ha moltes ____________________ de transport : la línia R4 de Rodalies , el Trambaix , les ____________________ A - 2 i B - 23 , la línia de ____________________ que va a Madrid , així com línies d'autobusos . El seu codi ____________________ és 08970 .
El nom de Sant Joan Despí prové de l'antiga ____________________ dedicada aquest sant i l'abundància de ____________________ que havia al territori . L'escut representa un ____________________ pasqual , que simbolitza Sant Joan Baptista , i un pi . L'origen de la població sembla ser uns vestigis ____________________ . A l'època ____________________ la població va créixer seguint el ____________________ que passava per l'ermita del Bon Viatge seguint la vall del riu . Tradicionalment va ser un municipi ____________________ , amb cultius com les hortalitzes i les pomes . Cap a la meitat del segle ____________________ es va industrialitzar força . Avui dia és una població amb creixement de tipus ____________________ , amb la construcció de zones de vivendes noves .