Créer une activité
Jouer Compléter
El ____________________ va ser el moviment estètic posterior al ____________________ , que va sorgir com a conseqüència dels grans canvis que s ? estaven covant en la ____________________ del s . XVIII , .
El nom de ? classicisme ? indica que es va produir un retorn als models ____________________ de ____________________ i Roma , de manera similar al que havia passat al ____________________ . En les altres arts aquesta etapa s ? anomena ____________________ .

La música del classicisme ____________________ la ____________________ ideal a través de la simplicitat i l ? equilibri . És una música alegre , ____________________ i , en ____________________ amb la societat anterior , molt ____________________ en emocions .

Per a ____________________ l ? equilibri es va donar ____________________ importància a l ? estructura de la música . Una de les ____________________ més utilitzades era la ? forma sonata ? , una estructura musical ____________________ i tripartita ( dos temes i ____________________ parts ) .