Créer une activité
Jouer Compléter
La Península d'Aràbia és una zona ____________________ pràcticament en la seva totalitat .

Abans de la irrupció de l'islam , els àrabs estaven dividits en clans i ____________________ , que sovint s'enfrontaven entre si .

A l'interior de la península , l'activitat més important era el ____________________ de ramats practicat per tribus nòmades . També hi havia alguns agricultors al voltant dels ____________________ .

De la seva banda , a la zona de la costa , la majoria dels habitants eren ____________________ , és a dir , es dedicaven a transportar mercaderies en camells que arribaven d'Orient i les duien cap a la zona del ____________________ per vendre - les o intercanviar - les per altres productes .

En aquests moments , la majoria dels habitants d'Aràbia eren ____________________ , és a dir , creien en més d'un déu . Eren divinitats relacionades amb els elements de la ____________________ , com el Sol , la Lluna , els estels , la pluja , etc .

A la ciutat de la ____________________ es troba el santuari que conté la Kaaba , un meteòrit que es coneix com a Pedra ____________________ .

Val a dir que per a la Meca , el fet de ser un ____________________ religiós de primer ordre , reportava enormes ____________________ per a la ciutat , atès que hi havia persones que feien ____________________ per al manteniment de la Kaaba .