Créer une activité
Jouer Compléter
El ____________________ sorgeix amb una època de grans canvis socials , polítics i científics i la música segueix molt de prop aquests canvis . Es considera el seu inici al s . ____________________ amb el descobriment d' ____________________ , que va permetre la creació de noves rutes ____________________ expandint el comerç europeu , es va desenvolupar l' ____________________ transatlàntica i es van obtenir recursos de la colonització i conquesta de l'estat americà .

A la política , s'ensorra el sistema ____________________ i es debilita la figura de rei gràcies al creixement de la burgesia i el seu poder i control sobre els mitjans ____________________ . Les famílies de grans banquers i comerciants van adquirir grans riqueses , en alguns casos es van emparentar amb la noblesa i a vegades van obtenir el control i el poder polític al nivell de reis o comptes .

A l'església es crea un gran ____________________ causat per Martin ____________________ qui va ser el protagonista de la reforma religiosa . La " reforma luterana " va ser l'origen de nombroses esglésies i corrents religiosos agrupats sota la denominació de ____________________ . En resposta a aquesta desconnexió , l'església catòlica va crear la contrareforma sota el nom del " Concili de ____________________ " on es buscava l'autoritat del Papa , donar una estructura jeràrquica a l'església i apel·lar als sentiments .