Créer une activité
Jouer Mots Croisés
1 Hàbits de vida saludable per a previndre possibles patologíes de la veu.
2
3 "Execució sonora instantània produïda per un individu o grup d'individus que va des de la llibertat total, fins a la subjecció de pautes estrictes, i des de la situació espontània fins a la participació de la consciència mental".
4 La cançó popular és la composició poètica creada o adoptada pel poble i transmesa oralment de generació en generació. Malgrat els canvis al llarg dels segles, totes segueixen uns mateixos models, cosa que les converteix en tradicionals. La lletra i la música de les cançons populars són senzilles, ja que havien de ser enteses i memoritzades fàcilment pels qui les escoltaven. Per això les repeticions i els paral·lelismes són recursos típics de la poesia popular.
5
6 Acció de fixar en la memòria o memoritzar
7
8 Descendents dels jueus que van viure en la península Ibèrica fins a 1492, any en què foren expulsats.
9
10 Petxa-kutxa o pecha-kucha (japonès: ペチャクチャ, IPA: [petɕa ku͍̥tɕa],[1] “xerrada informal”) és un sistema de presentació que consisteix a projectar vint imatges durant vint segons cadascuna (6 minuts i 40 segons en total). El format, que permet fer presentacions concises i àgils, facilita sessions amb múltiples oradors.
11
12
13
14
15 El terme es refereix al conjunt de les obres que són treballades pels estudiants de qualsevol instrument, inclós el Cant, en aquest cas diem que es Repertori vocal.
16 És una tècnica formal on el material es modifica durant la repetició, o siga que de manera esquemàtica podríem dir que aquesta tècnica es basa en la reiteració amb canvis.
17
15
13
16
2
9
8
7
5
4
17
12
14
3
10
1
6
11