Créer une activité
Jouer Compléter
El concepte d'innovar és multidimensional i de vegades complex . En la seua accepció elemental , innovar consisteix a aportar una cosa nova i encara desconeguda en un determinat context . Això implica que innovar és anar contra la rutina , i per això és una activitat que s'ha d'enfrontar a obstacles i resistències d'individus i organitzacions .

El Manual ____________________ publicat per ____________________ l'any 2005 distingeix quatre tipus d'innovació ; les innovacions de ____________________ , les innovacions de ____________________ , les innovacions de ____________________ i les innovacions ____________________ .

Una innovació de ____________________ es correspon amb la introducció d'un bé o d'un servici nou , o significativament millorat , quant a les seues característiques o l'ús al qual es destine .

Una innovació de ____________________ és la introducció d'un nou ( o significativament millorat ) procés de producció o de distribució . Això implica canvis significatius en les tècniques , els materials o els programes informàtics per tal de dur a terme el procés de fabricació .

Una innovació de ____________________ consisteix en l'aplicació d'un nou mètode de comercialització que implique canvis significatius del disseny o l'envasat d'un producte , el seu posicionament , la seua promoció o la seua tarificació .

Finalment , una innovació ____________________ és la introducció d'un nou mètode organitzatiu en les pràctiques , l'organització del lloc de treball o les relacions exteriors de l'empresa .