Créer une activité
Jouer Compléter
____________________ es la part de la planta que es troba sota terra . Les seues fucion principal són la ____________________ de la planta al sòl i l'absorció de ____________________ i les ____________________ ____________________ que la planta necessita per viure . Està formada per un eix anoment ____________________ ____________________ i per unes ramificacions anomenades ____________________ ____________________ .

La ____________________ és la part de la planta que aguanta les fulles . La seua funció es transportar ____________________ i ____________________ ____________________ desde ____________________ a les ____________________ . També distribueix l'aliment elaborat a les fulles . Està formada per un eix que té branques . L'eix central s'anomena ____________________ ____________________ i pot ser de dos tipus : ____________________ ( de color verd i pròpies de les herbes ) i ____________________ ( pròpies dels arbres ) .

Les ____________________ son els òrgans on es fabrica l'aliment . Està formada per el ____________________ i el ____________________ . En el limbre hi ha mots ____________________ . La part superior de la fulla s'anomena ____________________ i la inferior ____________________ . Les fulles poden ser ____________________ ( es cauen dels arbres a la tardor ) o ____________________ ( es cauen poc a poc )