Créer une activité
Jouer Relier Colonnes

Rangorderegeling

Middeling

Loonbeslag

Verjaring

Belastingkorting box 2

Levensloopregeling

Besluit breed moratorium

Prinsjesdag

RVU

Akte van Cessie

Negatieve persoonsgebonden aftrek

Beroep

Eerst kijkt u of het inkomen tot box 1 behoort. Als dit niet het geval is, dan kijkt u of uw inkomen in box 2 valt. Als het ook niet in box 2 valt, dan kan het inkomen in box 3 vallen.

Deze regeling is op 1 januari 2006 is de levensloopregeling ingevoerd. Hiermee kan worden gespaard om in de toekomst onbetaald verlof te financieren.

Deze regeling dient (nagenoeg) uitsluitend ter financiële overbrug- ging van de periode tot de ingangsdatum van de AOW.

Dit wordt in aanmerking genomen als sprake is van (genoten) teruggaven of nabetalingen van betaalde persoonlijke aftrekposten.

Dit is een onverrekend verlies aanmerkelijk belang dat omgezet is in een korting in box 1.

Bij toelating tot gemeentelijke schuldhulpverlening zorgt dit ervoor dat wij de invorderingsmaatregelen voor maximaal zes maanden stil leggen.

Deze vordering verplicht de werkgever om een gedeelte van het inkomen van de werknemer in te houden en aan de Belastingdienst over te maken.

Dit is een mogelijkheid om belasting terug te krijgen wanneer de hoogte van het inkomen in drie achtervolgende jaren heel verschillend is geweest.

Op deze dag presenteert het kabinet het nieuwe belastingplan. Hierin staan de voorgestelde veranderingen voor belastingen en toeslagen.

Een ... is een akte waarin staat vermeld dat een vordering is overgedragen aan een andere partij.

Na ... kunnen wij de aanslag niet meer invorderen. Wij kunnen ... tegenhouden door een (schriftelijke) mededeling. Hierdoor start een nieuwe termijn van 5 jaar.

Hiermee kan iemand een herziening van een vonnis vragen bij een hogere rechtbank.