Créer une activité
Jouer Compléter
S'Albufera és un dels principals accidents geomorfològics de ____________________ , i la seva formació es conseqüència dels processos geològics que han format ____________________ .
La consolidació de Mallorca com a terra ____________________ és relativament recent data d'uns ____________________ milions d'anys , en plena era ____________________ . Però , el perfil de costa ha anat variant contínuament .
En el ____________________ ( un dels períodes de l'era Terciària ) , el nivell de la mar va pujar , inundant tot el Pla de Sa Pobla
En el darrer milió d'anys , l'Era ____________________ , es produeixen les ____________________ i això provoca fortes variacions del nivell de la mar . En el període glacial del Riss ( fa 100 . 000 anys ) quan es forma un ____________________ litoral arenós i tenim la primera evidència moderna de la formació de ____________________ .
Els sediments de s'Albufera han permès als ____________________ constatar que hi havia ____________________ en que predominava l'aigua molt salada , per fortes penetracions de la mar ; en altres període , l'aigua era més ____________________ .