Créer une activité
Jouer Compléter
1 . El debat sobre qui ha de ser el número dos de CiU a Madrid continua ben viu . Ahir , el conseller d'Interior , Felip Puig , va destacar la vàlua d'Oriol Pujol i va subratllar que aportaria un ____________________ sobiranista a l'actuació de CiU al Congrés dels Diputats .

http : / / www . elpuntavui . cat

2 . Queda una frase para los historiadores , politólogos e investigadores del inconsciente . Se trata de un ____________________ línguae que cometió Rajoy : ETA es una gran nación ; perdón , España es una gran nación .

http : / / www . elconfidencial . com

3 . Qualsevol que navegui sovint per Internet sap molt bé que les xarxes socials són un ____________________ de formularis , noms d ? usuaris i contrasenyes que , en determinats moments , són molt difícils de recordar .

http : / / www . lfchannel . com / blogs / cat / reflexio - facebook - i - els - superusuaris /

4 . Rajoy convierte los toros en ____________________ ____________________ nacional . El líder del PP recupera el 'España se rompe' con la decisión de Cataluña [ de prohibir las corridas de toros ] .

http : / / www . elpais . com

5 . No fa gaire , aquestes xarxes [ socials ] han saltat a la mà dels usuaris gràcies als anomenats telèfons intel·ligents . Així , allà on anem , podem estar permanentment connectats al nostre ____________________ ____________________ de la xarxa , en aquest univers virtual compartit amb amics , companys , familiars , empreses ?

http : / / blog . btv . cat / eldebatdebtv

6 . George W . Bush va dur a terme l'anomenada Guerra contra el terrorisme per a prevenir futurs atacs terroristes després de l'11 de setembre . No obstant , ja és ____________________ ____________________ que les anomenades armes de destrucció massives eren inexistents , i que no hi havia cap relació entre Saddam Hussein i els atemptats de l'11 de setembre .

http : / / www . laginesta . com / trecerca / tr10 - g - guantanamo . htm l