Créer une activité
Jouer Compléter
1 . Unai Emery , entrenador del Valencia , señaló tras la victoria de su equipo por la mínima ante el Granada , que los puntos conseguidos hoy son los que dan un ____________________ al final de la temporada para conseguir los objetivos , aunque reconoció que deben mejorar algunos aspectos .

http : / / www . as . com

2 . A la pel·lícula " El silenci dels anyells " ( 1991 ) , el Dr . Hannibal Lecter ( Anthony Hopkins ) ofereix un ____________________ ____________________ ____________________ a l'agent Clarice Starling ( Jodie Foster ) : ell li donarà informació sobre un assassí si ella , a canvi , li explica detalls de la seva infantesa .

http : / / ca . wikipedia . org / wiki / Llista_de_locucions_llatines

3 . Oriol Pujol advierte que tocar la inmersión lingüística es ____________________ ____________________ para CiU . El líder de CiU en el Parlament advierte al PPC que " dejarán de ser compañeros de viaje " si el bilingüismo condiciona pactos de futuro .

http : / / www . lavanguardia . com

4 . La conseqüència de la situació actual és que en literatura catalana tot es despatxa al mateix nivell , com un ____________________ ____________________ que no distingeix la gran quantitat de llibres mediocres que surten dels que realment tenen un gruix i una consistència digna de ser tinguda en compte .

Joan F . Mira , «Els crítics i l'escriptor» , dins Una biblioteca en el desert ( Alzira : Bromera , 2009 ) via http : / / www . rodamots . com

5 . S ? ha d ? exigir un ____________________ mínim legal per validar unes eleccions ? Si fos imprescindible un percentatge mínim de participació en unes eleccions les mateixes institucions el fomentarien .

http : / / www . esquerra . cat / documents / en / en156 - enplural . pdf