Créer une activité
Jouer Compléter
1 . HACCP is de afkorting voor ____________________ ____________________ and ____________________ ____________________ ____________________ .

2 . HACCP is een werkmethode / systeem voor het ____________________ en controleren van de gevaren voor de ____________________ .

3 . Het is belangrijk ervoor te zorgen dat de ____________________ van de kinderen niet in het gedrang komt .
Vooral jonge kinderen lopen het risico om ziek te worden door onveilig voedsel te eten omdat hun ____________________ nog in volle ontwikkeling is .

4 . Een goede handhygiëne voorkomt ____________________ via handen . Dit is het overbrengen van een ziekteverwekkende microbe afkomstig van één besmette bron ( vb . voedingsmiddel , gebruiksvoorwerp , handen , ? ) naar een ander voedingsmiddel , gebruiksvoorwerp , niet - besmette handen , ? .

5 . Strijk het keukenlinnen op hoge temperatuur . Dit doodt ____________________ .

6 . Draag ____________________ kledij .

7 . Hou je nagels ____________________ en proper .

8 . Na direct contact met stoelgang , braaksel of ____________________ is het wassen van de handen niet voldoende . ____________________ na het wassen ook je handen met ____________________ ____________________ .

9 . Werkbladen , aanrechten en snijplanken zijn glad , ____________________ en gemaakt van ____________________ ____________________ materiaal . Er worden dus geen ____________________ materialen gebruikt .

10 . Ledig de vuilnisemmer wanneer nodig . Minstens ____________________ keer per ____________________ .