Créer une activité
Jouer Compléter
Definim ____________________ ____________________ com la unió de tots els cossos que giren al voltant del Sol . Aquest forma part de la ____________________ ____________________ , on l'única ____________________ és el Sol .
Els ____________________ són cossos ____________________ i amb forma esfèrica que giren al voltant d'una estrela i sempre segueixen un recorregut , anomenat ____________________ .
En el nostre Sistema Solar hi ha ____________________ planetes principals , dividits en dos grups : planetes interiors ____________________ i planetes gegants ____________________ . Els planetes interiors rocosos , els més propers al Sol , són : ____________________ , ____________________ , la ____________________ i ____________________ mentre que els planetes gegants gasosos , que estan més lluny del Sol , són : ____________________ , ____________________ , ____________________ i ____________________ .
Al centre del Sistema Solar trobem el ____________________ , que és l'estrela que dóna nom al nostre sistema , i està format principalment per ____________________ i ____________________ .
A més a més , hi ha també altres planetes , anomenats planetes ____________________ , els quals es caracteritzen per ser més menuts i compartir la seua òrbita amb altres cossos celestes . Destaquen : ____________________ , ____________________ , ____________________ , ____________________ i ____________________ .
En els planetes , trobem cossos rocosos que giren al seu voltant . Aquests estan formats per ____________________ i ____________________ i s'anomenen ____________________ . El de la Terra és la ____________________ .
Els cossos menuts del Sistema Solar són petites masses que no tenen forma esfèrica , però tot i això , giren al voltant del Sol . Aquests són : els ____________________ , els objectes ____________________ , els ____________________ i els ____________________ .