Créer une activité
Jouer Compléter
La primera civilització urbana va sorgir cap al ____________________ mil . leni a . C . A Súmer , una zona regada pels rius ____________________ i ____________________ . Les primeres ciutats ____________________ van ser : ____________________ , Uruk , Lagaix i Eridu , que eren independents unes de les altres . Al centre de la ciutat hi havia el temple ( ____________________ ) en forma de ____________________ truncada amb ____________________ vivien els ____________________ que controlaven les collites i el comerç i posaven t ributs i el ____________________ a on viven els reis .
Cap al l'any ____________________ la ciutat de ____________________ es va imposar a la resta i va formar lImperi Babilònic . Un dels reis importants vas ser ____________________ qui va redactar el primer codig de ____________________ .
Cap a lány ____________________ els ____________________ , al mateix territorio , van crear un imperi amb capital a ____________________ que anava del Golf Pèrsic al mar ____________________ .
Una de les aportacions més importants en l'arquitectura va ser la creació de ____________________ i la ____________________ .