Créer une activité
Jouer Compléter
Ik heb er altijd al van gedroomd een film te maken . Geen actiefilm of geen horror , maar een echte ____________________ . Zo'n film waar je heel veel informatie krijgt , een non - fictiefilm !
Eigenlijk kan ik geen filmopnames leiden , ik ben namelijk geen ____________________ . Ik doe het voornamelijk als hobby , ik ben een ____________________ .
Toch besluit ik de film te maken . Ik maak een boek met regieaanwijzingen voor mijn film , dit heet het ____________________ .
Mijn film zal over walvissen gaan , dit kan ik natuurlijk niet zomaar filmen in een ____________________ . Ik moet een gepaste ____________________ vinden !
Naast walvissen heb ik natuurlijk ook ____________________ nodig . Zij moeten mijn regieaanwijzingen volgen en ervoor zorgen dat de film een mooi geheel wordt .
Voor te filmen heb je natuurlijk een ____________________ nodig . Voor mijn allereerste film heb ik een goedkoop modelletje en de ____________________ is eigenlijk niet ideaal , maar je moet roeien met de riemen die je hebt !
De opnames gaan van start . . .
Ik roep ____________________ en de camera's beginnen te draaien . . . Ik maak ____________________ van de volledige zee en zorg voor ____________________ - ____________________ van de walvissen .
Als alle scènes gedraaid zijn , gaan we de film ____________________ . Alle stukjes worden dan aan elkaar geplakt , in de juiste volgorde .
Mijn film wordt een groot succes ! Over enkele maanden kan je hem in de ____________________ gaan bekijken !