Créer une activité
Jouer Compléter
Ivan Franko on oma kodumaal ____________________ sama suur kirjanik nagu Juhan Liiv ____________________ . Ivan Franko oli ____________________ vabadusvõitleja , tema nimi on antud ____________________ , teatritele , ____________________ , koguni tervele ____________________ ja selle ____________________ .
Ivan Franko kirjutas ____________________ ja ____________________ täiskasvanutele . Lastele on ta kirjutanud ____________________ ____________________ " Siis , kui loomad veel rääkisid " .
Ivan Franko ____________________ näitavad meile , kuidas ____________________ ____________________ meie ümber ____________________ .
Nagu ____________________ , ____________________ neis ____________________ ____________________ valitsejaid ja ____________________ alamaid , ____________________ sõpru ja ____________________ , kes sõpru ____________________ .
Ivan Franko sõnum on : kes ____________________ ____________________ istuvad ega ____________________ ____________________ , neil ____________________ ____________________ ikka ____________________ .