Créer une activité
Jouer Compléter
La ____________________ és un concepte , el significat del qual ha evolucionat al llarg del temps . Si convenim l'antiga Grècia com a bressol de la cultura occidental , la ____________________ ( art que englobava tant dansa i ____________________ , com música ) s'hauria desenvolupat en altres arts específiques .

Posteriorment , hi ha hagut des de les definicions més ____________________ , les quals prioritzen l'aspecte numèric o tècnic de la música , fins a les més poètiques , les qual ressalten la qualitat ____________________ que aquesta pot tindre .

Tot i això , tots els enfocaments , més que contraris esdevenen ____________________ atés que , d'alguna manera , ens ajuden a entendre què va ser la música dins del seu ____________________ .

A parer de ____________________ . ____________________ , la música que ens agrada ho fa perquè ens defineix , o dit en altres paraules , nosaltres ens ____________________ mitjançant els nostres ____________________ personals . Així doncs , la música és un element inserit a una cultura determinada , com pensava ____________________ , que ajuda a crear identitats personals tant individuals com col·lectives .

Per tal de poder comprendre d'una manera més clara aquest concepte , fem servir els ____________________ ____________________ , els quals els podríem definir com ____________________ metodològiques per apropar - nos al fet musical d'una manera científica dins d'un ____________________ concret .

Malgrat tot , mai no tindrem una única ____________________ global i universal del terme " música " , car ha tingut usos molt diversos i diferents amb el pas del temps .