Créer une activité
Jouer Mots Croisés
1 Een officieel document waarmee men zich kan identificeren.
2 Dit is een overzicht van alle vertrekken en aankomsten
3 Een vlucht die deel uitmaakt van een pakket (hotel + vlucht). Normaal zit er niemand op deze vlucht die geen hotel erbij geboekt heeft. Hierop zijn wel enkele uitzonderingen. Deze vluchten zijn vaak goedkoop. De vluchten hebben zelden vaste uren.
4 Dit staat op uw vliegtuigticket en bestaat uit twee delen: letters en cijfers. De letters staan voor de luchtvaartmaatschappij, de cijfers staan voor het uiteindelijke .....
5 Een vlucht die vertrekt op vaste tijdstippen en is gebonden aan de tarieven opgelegd door IATA. Hierop kunnen wel promoties gegeven worden.
6 Een ... is een diplomatieke vertegenwoordiging van een land in een ander land. Een ... bevindt zich meestal in de stad waar ook de regering van het gastland zetelt.
7 Bij aankomst in de luchthaven kijkt u eerst op de schermen in welke rij dat uw vlucht is genoteerd. In deze rij bevindt zich uw balie die dient voor het .... Dit is de eerste plaats waar u naartoe moet gaan bij aankomst. U geeft uw vliegtuigticket en uw bagage af aan deze balie en ontvangt een instapkaart.
8 Een paspoort is een reisdocument dat dient als definitief bewijs van uw nationaliteit. Ieder land geeft paspoorten uit aan zijn burgers. Belgische paspoorten worden uitgegeven door het ministerie van Binnenlandse Zaken.
9 Gebouwen waarin zich de aankomst- en vertrekhal van een vervoercentrum bevinden. Hier bevinden zich allerlei faciliteiten zoals een belastingvrij winkelcentrum, restaurants en een zakencentrum.
10 Aan de check-in dient u uw vliegtuigticket af te geven, samen met uw bagage. U krijgt daar uw ... pass. Hiermee kan u voorbij de douane en in het vliegtuig. Op uw ... pass staat het nummer van de gate en het uur dat u zich ten laatste moet aanbieden. Tevens is daar uw zetelnummer op genoteerd.
11 Er zijn drie klasses van zetels en service in een vliegtuig. Hiervan is ... class de tweede klasse en deze klasse wordt vooral gebruikt door zakenlui.
12 Een low cost ....... is een andere benaming voor en goedkope luchtvaartmaatschappij.
13 Hier kan je parfum en cosmetica van merken kopen aan een korting van 20 procent op de aanbevolen winkelprijs. Er zijn ook exclusievere zaken beschikbaar zoals grotere verpakkingen tegen voordelige prijzen.
14 Een .... is een document waarmee u bepaalde diensten kunt opeisen, de persoon die de voucher heeft uitgeschreven verbindt er zich toe de beschreven diensten te vergoeden aan de leverancier. Een voucher geef je af aan de balie van een hotel om te laten zien dat je een reservering maakte bijvoorbeeld.
15 Er zijn drie klasses van zetels en service in een vliegtuig. Hiervan is ... class de laagste klasse en ook de meest gebruikte.
16
17 Een tijdelijke slaap-waakstoornis die voorkomt na langeafstandsvluchten waarbij verschillende tijdzones worden doorkruist.
18 Een .... manager is een persoon in dienst van een bedrijf waarvan de medewerkers vaak reizen op zakelijk of privé gebied.
19 Het is een bepaalde klasse in een vliegtuig. Hiervan is ... class de meest luxueuze klasse met heel ruime zetels en een sublieme service. Het prijskaartje is ook heel hoog voor deze klasse.
20 Een ... is een officiële toestemming een land binnen te reizen en in dat land te verblijven. Een ... wordt afgegeven door het land waar de reiziger naartoe gaat. Op deze manier kan dat land controle uitoefenen op wie het land binnenkomt.
21
22 Dit is de poort waar je moet inschepen.
5
4
12
2
13
14
3
15
21
22
6
11
7
8
10
17
19
18
1
9
16