Créer une activité
Jouer Relier Colonnes

Stap 8

Stap 5

Stap 4

Stap 7

Stap 1

Stap 6

Stap 2

Stap 3

Wrijf je hoofd 1 maal: maak je vingers nat en strijk daarmee over je hoofd, ga helemaal naar achteren tot je nek en weer terug naar je voorhoofd.

Was je gezicht 3 maal van je ene oor tot aan je andere oor en van je voorhoofd tot aan je kin en let er op dat je geen enkel deel droog laat.

Daarna worden drie keer de neusgaten gewassen. Dit doet men door het water naar binnen te snuiven en vervolgens weer naar buiten te snuiten.

Men neemt een handjevol water in de rechterhand. Vervolgens vult men de mond met een gedeelte van dit water. En dient men zijn mond te spoelen door het water in de mond van de ene naar de andere kant te laten gaan en dan vervolgens uit te spugen.

Was je voeten 3 maal, (de rechtervoet eerst) tot en met de enkels en goed tussen je tenen. Zorg er voor, dat je alles nat hebt gemaakt.

Was dan je onder-armen 3 maal tot en met je ellebogen, ook hier mag niets droog blijven. Rechterarm eerst!

Het behoort tot de Soennah van de profeet Sallalahu 'alaihi wasalam om de handen drie maal te wassen alvorens te beginnen met de kleine wassing.

Dan met je wijsvinger-toppen, die nog nat zijn, 1 maal langs je oren. Met je duim maak je dan achter je oren schoon, van boven naar beneden.